Com Treballo

Practico salut holística i benestar, 

Això vol dir que miro com totes les àrees de la teva salut estan connectades. L’estrès a la feina o en les teves relacions et provoca menjar de manera compulsiva?  La falta de son o estar cansat et priva de fer exercici? A mesura que treballem junts, observarem com totes les parts de la teva vida afecten a la teva salut en general.

El meu enfocament no és per pensar en les calories , carbohidrats , greixos i proteïnes. No es tracta de crear llistes de restriccions o aliments bons i dolents. Jo treballo amb els meus pacients per crear una vida feliç i saludable d’una manera que és flexible , divertida i gratificant.

Junts treballarem per assolir els teus objectius de salut en àrees com ara aconseguir un pes òptim, reduint l’ansietat per a segons quins aliments , incrementant les hores de son, i maximitzant l’energia. A mesura que anem treballant, desenvoluparàs la forma d’entendre de manera profunda quines són les opcions nutricionals i l’estil de vida que et va millor per a tu, millorant la teva energia, equilibri, salut, i felicitat.