Testimonis

Anna Cot

He contactat ambla Laura en un moment difícil respecte a la meva salut hormonal/emocional ja que això reverteix en la meva alimentació i benestar general. Sabia que em podria ajudar.

Al parlar amb ella m’he animat a fer el que mai  pensava que seria capaç de fer: un detox de 5 dies!

La seva proposta m’encaixava pel moment en el que em trobo i de seguida em va contagiar de bon rotllo, així és que vaig reunir a la meva família per explicar-los què necessitaria d’ells en aquests dies especials. Ens vam organitzar la setmana i ha estat un èxit. A més, la Laura m’ha seguit molt d’aprop per a que no llencés la tovallola.

Una altra cosa que m’ajuda molt de la seva manera de treballar és que m’explica els detalls del que fem a nivell metabòlic, del que li passa al meu cos per dins amb els canvis que vaig incorporant.

Ara em sento menys inflada i amb ganes de seguir cuidant-me.

Amb la mirada de la Salut Integrativa estic prenent consciència dels beneficis de canviar els meus hàbits alimentaris i el que és millor: per fi trobo professionals que en saben de veritat!

 

Fina Grané

Des que era molt, molt jove m’he interessat per la incidència que la bona alimentació podia tenir en la nostra salut.

A principis dels 70 vaig assistir a tallers de macrobiòtica, més endavant i durant bastants anys, vaig seguir els consells d’una coneguda nutricionista ortomolecular barrejant-hi idees que anava llegint en fonts diverses i que intuïa que eren correctes. Tanmateix la Laura, com a terapeuta, ha marcat per mi un abans i un desprès. Fins aleshores els aliments i suplements que em “convenien” es basaven tan sols en la simptomatologia. Qüestionaris mes llargs o mes curts eren l’única eina pel diagnòstic mentre que la Laura, amb la seva formació científica, a més de l’entrevista personal incorpora les analítiques més sofisticades per arribar al diagnòstic. Aquesta metodologia és molt més segura i acurada. El marge d’error és molt més reduït i per tant l’èxit gairebé sempre està garantit. També vull esmentar que el seu tarannà i caràcter proper contribueixen a crear aquest clima de tranquil·litat tan necessari quan anem a veure algú amb l’esperança que ens resolgui problemes.

 

 

Marta Badia

Des que vaig descobrir la Laura Llacuna, la meva percepció sobre la cura de la salut es va transformar totalment.

Si ve jo ja vivia focalitzada en el fet de portar una bona alimentació conscient, una vida saludable, i d’acord amb l’experiència viscuda amb la salut del meu fill, tenia clares les pautes de salut integrativa, la Laura em va saber orientar molt bé cap una medicina holística, amb uns raonaments clars i entenedors sobre com interactua l’organisme d’acord amb els nostres hàbits, comportaments i emocions. No només té la capacitat d’analitzar la causa i aportar-te solucions paliatives i especialment també preventives, sinó que en el meu cas en particular – i mitjançant el reequilibri i reajust dels nivells entre virus i bacteris de l’organisme – el meu ginecòleg va poder comprovar com una simptomatologia i analítica inicialment alarmant que ens portava al quiròfan a l’extirpació d’un ovari per un quist tumoral, esdevenia una situació de retrocés, absorsió del quist i reequilibri orgànic gràcies a les indicacions de la Laura. Per mi, és una persona humil, molt intel.ligent, amb una gran visió i amb moltissima vocació. I això s’ha vist traduit en resultats espectaculars tant en la salut del meu fill com en la meva pròpia. I sobretot, a l’hora que t’orienta, t’ensenya i et fa més coneixedora del teu propi organisme. Per mi, és la terapeuta de capçalera a casa. I per molts anys. Gràcies immenses Laura. Confiança plena.

 

Yasmina Serrat

“Sempre he buscat a la meva vida: ¿Com poder viure millor?

Després de provar una infinitat de tractaments i teràpies per crisis d’ansietat, vaig acudir a la consulta de la Laura LLacuna i realment em vaig trobar amb una persona apassionada per la seva professió i amb molta experiència en el camp de la salut digestiva i intestinal. Puc afirmar que la comunicació entre el meu intestí, poblat de microorganismes, i el sistema nerviós central ha millorat notablement. Gràcies de tot cor Laura!”

 

 

 

 

Wells Baker

 

 

My experience with Laura was very positive, and she quickly found out the area’s that needed work. She’s really up to date with all the cutting edge tests for diagnosis. I am feeling fine now, but won’t hesitate to go back as I need to. Thank you Laura!

 

 

 

 

Raul Cobo

Llevo 8 años luchando contra una enfermedad autoinmune y la verdad que mi meta siempre ha sido luchar con otras alternativas y demostrar que es posible ganar a ese problema.

Cuando ya estaba agotando mis recursos y profesionales, conocí a Laura por parte de un familiar y me dijo que fuera hablar con ella y eso hice. He vuelto a sentir esa fuerza para seguir luchando y demostrar lo que llevo tiempo intentando de hacer. La implicación de Laura es brutal, mira cada pequeño detalle que nosotros no le damos importancia, te da una explicación lógica de cada paso que vamos a dar y eso hace que tenga una confianza plena en ella. Tiene un hueso duro de roer conmigo y lo sabe, pero esos retos le gustan y vamos por buen camino. Estoy de pleno con ella y la verdad que estoy contento porque hemos visto ya el principio de mi problema.

Sólo queda decir que gracias por haberte encontrado y gracias por hacerme más fuerte para seguir luchando y seguir tan de cerca mi autoinmune.

 

 

 

Margarita López

 

 

La visió de salut integrativa que té la Laura m’han ajudat a millorar la meva salut en general. Em va fer analítiques i em va donar un tractament natural explicant-me els aliments que m’anaven bé i que els que no i gràcies a això he trobat harmonia y benestar en el meu cos. Gràcies Laura per l’atenció,  tranquil·litat i ànims que aportes en les visites!

 

 

 

 

Llum Pescador

 

La meva experiència amb la Dra Laura LLacuna ha estat molt bona gràcies al tracte rebut,  essent en tot moment molt professional i propera per a trobar una solució als meus problemes  intestinals.

Sens dubte ha valgut la pena per la millora personal i saludable que he pogut aconseguir . Moltes gràcies Laura!

 

 

 

Corinne Ocete

 

 

Conocer a Laura ha sido una suerte para mí, es una persona muy humana y una profesional ejemplar. Estoy muy contenta y agradecida por los buenos resultados que voy obteniendo con ella.

 

 

 

Sagar Cruañas

 

 

Conèixer a la Laura LLacuna ha donat oxigen a la meva vida. Després de provar diferents doctors, infinits tractaments sense cap millora durant molt temps, vaig tenir la sort de contactar amb ella. Li vaig poder explicar la meva malaltia autoinmune. Em va fer proves i analítiques i em va dissenyar un tractament natural i dieta. Amb poc temps vaig notar moltes millores i estic molt content. Cada dia que passa, estic molt millor i torno a disfrutar de la vida.